Moerenhoutlaan 1 - 2180 Ekeren - 03/540.54.20

VERPLEEGKUNDIGE

We verwelkomen Sarah Vangoidsenhoven als Verpleegkundige In de HuisartsenPraktijk (VIHP)

Sarah Vangoidsenhoven

Zij is een afgestudeerde bachelor verpleegkundige met werkervaring die zich momenteel specialiseert via een opleiding “Postgraduaat Verpleegkundige in de huisartsenpraktijk” aan de Universiteit Antwerpen om ons huisartsen te ondersteunen in de kwaliteit van zorg voor alle patiënten.

De VIHP kan na doorverwijzing van uw huisarts technische interventies en onderzoeken uitvoeren zoals bloedafnames, ECG, spirometrie of zelfstandig consultaties doen zoals opvolging van chronische zorg (bv. diabetes) en preventieve zorg.
De VIHP werkt onder de verantwoordelijkheid van de opleidende arts. Dit betekent dat de VIHP dagelijks overlegt met uw huisarts die trouwens steeds bereikbaar is tijdens uw consultatie of bezoek.

Zoals de huisartsen heeft de VIHP inzage in uw Globaal Medisch Dossier zodat zij op de hoogte is van uw medische voorgeschiedenis. Uiteraard gelden bij de VIHP dezelfde regels van het beroepsgeheim.

U kan ook zelf online of via het secretariaat een afspraak maken. Dit gaat specifiek voor bloedafname (hiervoor moet u al wel een aanvraagformulier van de arts hebben), inspuiting van medicatie, vaccinatie, bevriezen van wratten, oorproppen verwijderen, hechtingen verwijderen, wondzorg en pré-operatieve vragenlijsten.