Moerenhoutlaan 1 - 2180 Ekeren - 03/540.54.20

PRAKTISCH

Contacteer ons

Moerenhoutlaan 1
2180 Ekeren
03/540 54 20

secretariaat@huisartsenpunta.be


Openingsuren

Secretariaat

Indien u ons wenst te contacteren verloopt dit steeds via het secretariaat.

Dit is elke werkdag open van 7 tot 19u. Hier kan u terecht met al uw vragen. U kan dan ook telefonisch een afspraak maken op het telefoonnummer 03/540 54 20.

Indien nodig kan de secretaresse u eventueel doorverbinden met één van de artsen.

e-mail: secretariaat@huisartsenpunta.be.     Gelieve dit enkel te gebruiken om praktische info te bekomen.

Raadplegingen

Er zijn raadplegingen elke werkdag vanaf 8 uur ‘s morgens. zet een MONDMASKER op in de praktijk en ontsmet uw handen bij het binnenkomen en buitengaan.

Alle raadplegingen zijn op afspraak, dus steeds telefonisch of via internet een afspraak maken. U kan uiteraard ook ter plaatse een afspraak maken.

ma    di     wo    do    vr za   zo
8u-19uur
Op afspraak via secretariaat
03/540 54 20
gesloten

 

Huisbezoeken 

Huisbezoeken worden voorbehouden voor mensen die zich omwille van ziekte of immobiliteit niet naar de praktijk kunnen verplaatsen.

Is een huisbezoek écht nodig, vraag dit dan aan vóór 10u. Dit laat ons toe ons werk te organiseren.

U kan vragen naar uw eigen huisarts. Bij dringende huisbezoeken wordt er gekeken welke arts zich het snelst vrij kan maken.

Omwille van tijd en bereikbaarheid dienen wij onze werkregio te beperken tot Ekeren ( postcode 2180 en 2030 tot aan de autostrade). Buiten deze regio kan in onderling overleg met je huisarts gekeken worden of huisbezoeken mogelijk zijn.

Iedereen blijft natuurlijk welkom op de raadplegingen in de praktijk, waar we steeds de beste zorgen kunnen verlenen.

Vermeld bij aanvraag van een huisbezoek steeds duidelijk:

  • Naam en voornaam
  • Adres, verdieping indien van toepassing
  • Telefoonnummer
  • Bondige omschrijving van de reden van uw oproep

Bloedafname

Op aanvraag van uw arts kan er op dinsdag of donderdagochtend tussen 7u en 8u bloed genomen worden door een ervaren verpleegkundige. Maak hiervoor een afspraak via het secretariaat. Vraag het aanvraagformulier op voorhand aan uw arts. Er kan uiteraard ook nog steeds een bloedafname bij uw arts zelf gebeuren. De afspraak hiervoor kan op de gewone manier gebeuren (online, telefonisch of ter plaatse).

Permanentie

Zowel voor raadplegingen als huisbezoeken garanderen we in noodsituaties een snelle interventie van die arts die op dat moment de permanentie verzekert. Deze arts zal uiteraard niet altijd uw eigen huisarts zijn.

Voorschriften en attesten

Voorschriften en hernieuwingen worden in principe alleen aan de patiënt op raadpleging gegeven. Uw arts geeft u voldoende voorschriften mee tot een volgende controle vereist is.
Uw dokter mag enkel attesten schrijven die volledig stroken met de waarheid. Valse attesten zullen u steeds geweigerd worden.
Het invullen van uitgebreide medische formulieren (verzekering, invaliditeit, …) vraagt meer tijd. Maak hiervoor een dubbele afspraak.