Moerenhoutlaan 1 - 2180 Ekeren - 03/540.54.20

Maatregelen anti-Corona

Beste patiƫnten,

om zowel u als onszelf te beschermen tegen dit gevaarlijk virus, nemen we als praktijk de volgende maatregelen.

 

  1. Wie mogelijks besmet is, mag de praktijk niet binnen. ( hieronder valt: koorts, hoest, snotteren, diarree, hoofdpijn, kortademigheid)
  2. We voorzien voldoende tijd per consultatie, zodat we na elke consultatie, de oppervlakten kunnen ontsmetten. (bureau, onderzoekstafel, stethoscoop, stoelleuningen, …) Kom alstublieft stipt op tijd, wacht eventueel nog even in uw auto of buiten. Zo wordt ook de tijd in de wachtzaal beperkt.
  3. We dragen zelf mondmaskers en een witte jas en proberen de afstand te bewaren. We dragen mogelijks ook handschoenen tijdens het klinisch onderzoek en wassen onze handig grondig na elke contact en ontsmetten onze handen.
  4. We vragen u om zelf ook een mondmasker te dragen en uw handen te ontsmetten bij binnenkomen en bij het verlaten van de praktijk en afstand te bewaren van anderen.
  5. Er wordt regelmatig en grondig gepoetst. De folders en boekjes in de wachtzaal zijn verdwenen. (u kan nog folders bekomen op vraag)
  6. Wat telefonisch kan, doen we nog steeds telefonisch.

Vanaf 1 september hebben wij de mogelijkheid om patiƫnten met klachten die kunnen wijzen op COVID-19 te zien op een aparte raadpleging. Dagelijks organiseren we een infectieraadpleging op het einde van de dag. Hierbij nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen zodat we uw en onze gezondheid zo veel mogelijk kunnen waarborgen. Deze raadpleging zal volledig afgescheiden zijn van de reguliere raadpleging.

Hierdoor zal het met niet-COVID gerelateerde klachten niet langer mogelijk zijn om op avondconsultatie te komen. We hopen op uw begrip in deze uitzonderlijke tijden.