Moerenhoutlaan 1 - 2180 Ekeren - 03/540.54.20

Maatregelen anti-Corona

Beste patiƫnten,

om zowel u als onszelf te beschermen tegen dit gevaarlijk virus, nemen we als praktijk de volgende maatregelen.

  1. Wat telefonisch kan, doen we nog steeds telefonisch.
  2. Wie mogelijks besmet is, mag de praktijk niet binnen. ( hieronder valt: koorts, hoest, snotteren, diarree, kortademigheid)
  3. We voorzien voldoende tijd per consultatie, zodat we na elke consultatie, de oppervlakten kunnen ontsmetten. (bureau, onderzoekstafel, stethoscoop, stoelleuningen, …) Kom alstublieft stipt op tijd, wacht eventueel nog even in uw auto of buiten. Zo wordt ook de tijd in de wachtzaal beperkt.
  4. We dragen zelf mondmaskers en een witte jas en proberen de afstand te bewaren. We dragen mogelijks ook handschoenen tijdens het klinisch onderzoek en wassen onze handig grondig na elke contact en ontsmetten onze handen.
  5. We vragen u om zelf ook een mondmasker te dragen en uw handen te ontsmetten bij binnenkomen en bij het verlaten van de praktijk en afstand te bewaren van anderen.
  6. Wanneer u de consultatieruimte betreedt, wordt uw temperatuur en/of zuurstofsaturatie gemeten. (via een infra-rood thermometer en via een klein toestel op uw ontsmette vinger)
  7. Er wordt regelmatig en grondig gepoetst. De folders en boekjes in de wachtzaal zijn verdwenen. (u kan nog folders bekomen op vraag)